Biopeeling van NeodermaPeeling Behandeling

Biopeeling van Neoderma | € 95,00
Nog een paar behandelingen op voorraad! 2024
De Biopeeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acné, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Het werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).

De peeling is op puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen- en plantenextracten. Met het motto ‘’taking beauty back to nature’’ is de filosofie het verbeteren van de huid zonder deze aan te tasten. Deze peeling is daarom niet als alle andere diepte peelingen die erg pijnlijk zijn, huidverdunnend werken, waar u rood van wordt en verveld maar u ziet er direct beter uit! Hierdoor kan het zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huiden als rosacea en couperose.

Het wordt ook steeds meer een rage! Mannen en vrouwen willen er direct beter uit zien zonder daar veel moeite voor te doen of pijn bij te hebben. De medische CO2 laser bijvoorbeeld brandt de bovenste huidlaag er af. Het effect is pas na weken zichtbaar. Neem ook eens als voorbeeld dat er steeds meer chirurgische ingrepen praktisch in de pauze tussen het werken door worden uitgevoerd: mensen willen alles en willen het nu!

Direct na de behandeling ziet de huid er beter uit en voelt de huid prikkelig aan waardoor je ook direct voelt dat het iets doet. De producten van het merk Neoderma zijn vooraanstaand met de nieuwste ingrediënten die op de markt verkrijgbaar zijn en zijn ook zeer geconcentreerd. Neem o.a. het ingrediënt perfluorcarbon, dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor rimpels verminderen, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt.

Filosofie Neoderma

 

De essentie van natuurlijke schoonheid

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De producten van Neoderma worden op het zonovergoten eiland Cyprus ontwikkeld en geproduceerd. Niet voor niets zijn veel van onze producten verpakt in de olijfgroene kleur, dezelfde kleur als de traditionele olijfboom die we overal in het Middellandse Zeegebied tegen komen en waarvan de vrucht, pit en extracten in veel van onze producten worden verwerkt. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.
Neoderma Hettinga was een paar jaar geleden nog vooral bekend van haar Bio-Peeling; nu biedt Neoderma een complete en uitgebreide cosmeticalijn, bestaande uit exclusieve salonbehandelingen voor het gezicht en lichaam en een complete serie van ondersteunende producten, waaronder gezichtsverzorging voor verschillende huidtypen en een body-lijn.
Alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis. De concentratie ingrediënten in alle Neoderma producten zijn zeer hoog te noemen. Uiteraard zijn alle nieuwe ontwikkelingen op cosmetisch gebied in onze producten terug te vinden.
Door de actieve kruiden en plantenextracten die in Neoderma producten zijn verwerkt, kunnen veel huidproblemen worden verholpen. Daarnaast is Neoderma uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van ieder type huid. Er bestaat zelfs een mannenlijn. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten en vrij van parabenen.

Powered by webXpress