VPLDefinitief ontharen met VPL !

VPL™:
Het meest innoverende systeem
op de markt voor permanente ontharing...

VPL™ staat voor variable pulsed light en is een gepatenteerde naam en systeem van Energist Ltd- Swansea in Engeland. De Energist-Ultra VPL ™ is dan ook het resultaat van jarenlange research uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten, welke erin geslaagd zijn om een beter, sneller, veiliger en efficiënter systeem op de markt te brengen dan de klassieke ontharingslasers en IPL- flash- systemen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?
Bij een behandeling ten aanzien van haarverwijdering absorbeert het pigment in het haar die door middel van de lichtflits vrijkomt. Het haarzakje wordt zo verwarmd dat, wanneer het haar zich in de groeifase bevindt, deze wordt vernietigd zodat er geen nieuwe haar meer kan teruggroeien.
Een haarverwijderende behandeling met de Ultra VPL is zowel voor het gezicht als voor het lichaam succesvol.
Resultaten zijn na één behandeling al zichtbaar (met een wachttijd van 1 tot 3 weken in verband met het natuurlijk uitvallen van de haren na een behandeling). Om alle haren te vernietigen is een aantal behandelingen noodzakelijk door de verschillende haargroeifasen die een haar doorloopt. Dit wordt met u tijdens het intakegesprek doorgenomen.

Welke huid- en haartypen kunnen worden behandeld?
De Ultra VPL behandelt de meeste haar- en huidtypen voor zowel vrouwen als mannen. Voor een behandeling ten aanzien van haarverwijdering is het belangrijk dat het haar pigment bevat. Voor ieder persoon zal een individueel, specifiek behandelplan worden opgesteld.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?
Zon en zonnebank dient u een paar weken voor de behandeling en tot één week na de behandeling zoveel mogelijk te vermijden.
Tevens is het belangrijk wanneer u start met de haarverwijderende behandelingen u tussendoor de haren niet meer mag harsen, epileren of elektrisch epileren. Scheren of knippen mag wel.

Wanneer zie ik resultaat?
Dit hangt af van het huid- en haartype en het gebied dat behandeld wordt. Resultaten zullen zichtbaar worden na een aantal behandelingen, verspreid over een aantal maanden. Dit wordt veroorzaakt door de haargroeicyclus en zal met u besproken worden tijdens uw consult.

Hoeveel kost een behandeling?
De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied, en wordt bepaald tijdens een intakegesprek. Het intake -gesprek is gratis en vrijblijvend; een proefbehandeling tijdens dit intakegesprek kost slechts 25 euro en wordt in mindering gebracht bij de eerste behandeling.
Voor een afspraak neem contact
met mij opnemen via het contactformulier.

Hoe starten?
Tijdens een intakegesprek wordt u goed geïnformeerd, en wordt een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur (haren niet vooraf scheren of epileren). Blijkt hieruit dat u in aanmerking komt voor de behandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsopgave (afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied) met garantiebepaling, en kunt u een proefbehandeling ondergaan op de door u gekozen zone. Na 2 à 4 weken komt u terug om het resultaat van de proefbehandeling samen te beoordelen. Slaat de behandeling aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de behandeling wenst te starten. Bent u of wij nog niet overtuigd, dan kunt u gratis nog een proefbehandeling uitproberen.

Uitgebreide informatie over VPL vindt u hier (=pdf bestand)

 

Powered by webXpress