Definitief ontharen/HuidverbeteringDefinitief ontharen!

Behoort u ook tot de 80% vrouwen die last heeft van ongewenste haargroei? Heeft u genoeg van het oneindige scheren en harsen? Wilt u altijd een haarloze en gladde huid zonder dat u hier moeite voor hoeft te blijven doen? Dan is definitief ontharen dé oplossing voor u!

Haren die vernietigd zijn, kunnen nooit meer terug groeien. Wel kan ten allen tijde, o.a. door hormoonschommelingen, enkele nieuwe haren of donsharen gevormd worden, welke dan ook weer behandeld kunnen worden en vrij snel zullen verdwijnen als men niet te lang wacht en niet gaat epileren.

Gezien de vele voordelen van duurzaam ontharen met de nieuwste VPL™-methode, geef ik in de meeste gevallen aan deze methode de voorkeur.
Enkel witte, lichtblonde en grijze haren behandelen we nog met electrische naaldepilatie (blendmethode).

Het doel van alle definitieve ontharingstechnieken is het uitschakelen van de activiteit van de haarzakjes. Dit probeert men altijd te bereiken door het selectief aanvoeren van warmte. Als de temperatuur rond een haarzakje stijgt, kleven de eiwitstructuren in de cellen van het haarzakje samen zodat daar nooit meer een haartje geproduceerd kan worden.
Voor het sturen van warmte naar haarzakjes, bestaan verschillende mogelijkheden:

• Electrische naaldepilatie

• Laserontharing

• Variable Pulsed Light (VPL) deze  kan geboekt worden bij mijn collega wegens beeindiging laser!

 

Powered by webXpress