Maria Galland behandelingenVoorsprong dankzij onderzoek

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar één ding hebben alle vrouwen gemeen: schoonheid is hun kapitaal.
De sleutel voor uw persoonlijke schoonheidsresultaat zijn mijn geschoolde handen als  Maria Galland- schoonheidsspecialiste, de producten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring.

Soin MILLE | € 125,-
Biedt nagenoeg het effect van een totale "lifting” dankzij gerichte toevoer van werkstoffen op het hoogste wetenschappelijke niveau. Speciale fruitzuur concentraten, een buitengewoon OCPF-complex en een reactiverend intensief vliesmasker stimuleren de collageenproductie en de celvernieuwing.

Maria Galland Masque Thalasso | € 82,50
Het aangenaam verkoelende powermasker met ZEEALGEN voor een extra hoeveelheid vocht. Onderga een uniek gevoel van opwekkende frisheid, een maximum aan verzorging en een gevoel van welbevinden. Extracten van Bretonse bruine algen ontdoen de huid van negatieve milieu-invloeden en zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling. Een perfecte minivakantie voor uw huid!

Soin Masque Modelant | € 82,50
De behandelingsklassieker van Maria Galland: HET ZICHZELF VERWARMEND MASKER met dieptewerking dat zich miljoenen keer bewezen heeft. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd.

Soin Masque Modelant Yeux (oogbehandeling) | € 25,-Vitaliserend en verkoelend ALGENMASKER voor de tere OOGZONE. Als optimale anti-rimpelbehandeling wordt onder het masker een retinol-concentraat gebruikt. Zie hoe de sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en zwellingen en kringen onder de ogen zichtbaar verzacht worden. Kan makkelijk in elke behandeling worden geïntegreerd.

Soin Cocon | 75,-
Exclusief weldadige behandeling voor iedere huid. In een cocon van gaas en schuim wordt schoonheid tot nieuw leven gewekt. De huid voelt als herboren aan. Koppelt uiterst moderne hightech preparaten aan een perfecte ANTI-STRESS behandeling, waarbij in elke fase een stimulerend massageritueel wordt uitgevoerd. Er wordt energie opgedaan, je huid ontspant terwijl je wordt verwend.


 

Powered by webXpress