Maria Galland behandelingenZolang de voorraad strekt bied ik de behandelingen van Maria Galland aan!


Methode Mozaïek Modelant

Ervaar een spectaculaire lifting effect!

Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire MARIA GALLAND PARIS methode, gebaseerd op drie effectieve factoren:

Ultra Gepersonaliseerde Mozaïek Methode
Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences, afgestemd op de specifieke huidbehoeften worden aangebracht met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE.

100% Manuele, unieke liftende modellage
Een speciale volgorde van manuele grepen is gecombineerd met de modellerende eigenschappen van ons exclusieve zelf-verwarmende masker.

Wetenschap en natuur zorgen voor een verhoogde effectiviteit
Onze nieuwste producten combineren zachte texturen met het beste uit de wetenschap en de natuur. Onze laatste exclusieve innovatie voor het schoonheidsinstituut, de 33 ULTIME PRO BOOSTER D’ACTIFS, verhoogt de doorlaatbaarheid van uw huid en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal doordringen tot de betreffende huidlaag.

€ 97,50


Soin Mille Lumière

De champagne onder de behandelingen. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-ageing werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid.

€ 135,00


Soin Superlift Visage

Met ‘Soin Masque Modelant’ + ‘Masque Thalaso’. Luxueuze Wellness behandeling met lift effect, stimuleert de doorbloeding en herstelt
het vochtgehalte.

€ 135,00


Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar één ding hebben alle vrouwen gemeen: schoonheid is hun kapitaal.
De sleutel voor uw persoonlijke schoonheidsresultaat zijn mijn geschoolde handen als  Maria Galland- schoonheidsspecialiste, de producten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring.


Maria Galland Masque Thalasso | € 105,00
Het aangenaam verkoelende powermasker met ZEEALGEN voor een extra hoeveelheid vocht. Onderga een uniek gevoel van opwekkende frisheid, een maximum aan verzorging en een gevoel van welbevinden. Extracten van Bretonse bruine algen ontdoen de huid van negatieve milieu-invloeden en zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling. Een perfecte minivakantie voor uw huid!

Soin Masque Modelant | € 95,00
De behandelingsklassieker van Maria Galland: HET ZICHZELF VERWARMEND MASKER met dieptewerking dat zich miljoenen keer bewezen heeft. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd.

Soin Masque Modelant Yeux (oogbehandeling) | € 25,-Vitaliserend en verkoelend ALGENMASKER voor de tere OOGZONE. Als optimale anti-rimpelbehandeling wordt onder het masker een retinol-concentraat gebruikt. Zie hoe de sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en zwellingen en kringen onder de ogen zichtbaar verzacht worden. Kan makkelijk in elke behandeling worden geïntegreerd.

Soin Cocon | 75,-
Zolang de voorraad strekt!
Exclusief weldadige behandeling voor iedere huid. In een cocon van gaas en schuim wordt schoonheid tot nieuw leven gewekt. De huid voelt als herboren aan. Koppelt uiterst moderne hightech preparaten aan een perfecte ANTI-STRESS behandeling, waarbij in elke fase een stimulerend massageritueel wordt uitgevoerd. Er wordt energie opgedaan, je huid ontspant terwijl je wordt verwend.


 

Powered by webXpress