Huidverbetering VPL tmHuidverbetering met de VPLtm

Wat kunnen wij behandelen met de Ultra VPL?
Met de Ultra VPL kunnen bijna alle huidtypen behandeld worden voor zowel vrouwen als mannen. U kunt een behandeling ondergaan ten aanzien van:
- Fijne rimpeltjes en lijntjes, verlies elasticiteit
- Acné huid, grove huidstructuur en grove poriën
- Gesprongen haarvaatjes/ couperose
- Pigment- en ouderdomsvlekjes

Hoe gaan we de huid verjongen?
Het is eigenlijk een "trucje” wat we uithalen met de huid. De huid denkt dat er een beschadiging is (zoals bijvoorbeeld een schaafwondje) en geeft de fibroblasten een seintje om de huid te helen. De fibroblasten zorgen ervoor dat er nieuwe collageen wordt aangemaakt. Hierdoor wordt het collageennetwerk hersteld. Rimpeltjes en lijntjes worden opgevuld met het nieuwe collageen en de huid ziet er gladder uit en voelt elastischer. We geven de huid dus een boost zonder hem te beschadigen! Resultaat van de behandeling is zichtbaar na ± 14 dagen.  Kuur is gemiddeld 5 behandelingen.

Wat gebeurt er tijdens een acné behandeling?
Door gebruik te maken van lichtenergie gaan we verse zuurstof in de huid brengen zodat we de doorbloeding stimuleren. In een zuurstofrijke omgeving kan de acné-bacterie niet leven en wordt dus gedood. Na een aantal behandelingen ziet u de acné verminderen en de poriën verkleinen, de huid krijgt een fris en stralend uiterlijk. Resultaat van de behandeling is zichtbaar na ± 14 dagen. Kuur is gemiddeld 5 behandelingen

Wat gebeurt er tijdens een behandeling ten aanzien van gesprongen haarvaatjes?
We gaan de haarvaatjes coaguleren. Bij deze behandeling werken we met vrij hoge energiewaarden. U ziet het behandelde haarvaatje helderrood opkleuren na een behandeling. De behandelde vaatjes worden door het lymfatisch systeem "opgeruimd” dus na ± 10- 14 dagen zal het resultaat van de behandeling te zien zijn. Het resultaat hangt af van de hoeveelheid gesprongen haarvaatjes, de dikte van de haarvaatjes en het gebied waar deze zich bevinden. Gemiddeld 3- 5 behandelingen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling van pigmentvlekken?

Het resultaat hangt af van de grootte en diepte van de vlek, het gebied waar deze zich bevindt en de kleur. Sommige vlekjes verschrompelen en verdwijnen daarna, andere vlekjes vallen van de huid af. Na een behandeling is het normaal dat de vlekken wat donkerder van kleur worden. Het kan zijn dat na een behandeling de huid gaat vervellen. Resultaat is na ± 14 dagen zichtbaar.
Gemiddeld 3 behandelingen.
Huiden activeren
Met modellages, fruitzuren en moderne apparatuur worden huiden zichtbaar gezonder

Powered by webXpress